Ne hagyja az út mellett vagy az udvarban elrohadni autóját, a roncsautók felvásárlása önnek is biznisz lehet.

Roncsautók felvásárlása – ami mindenkinek jó

Mindenki találkozott már az út mellett hagyott roncsautóval. Nem elég, hogy ezek az autók feleslegesen használják az egyébként is szűkös parkolóhelyeket, de rendkívül károsak a környezetre is. Megoldás a roncsautók felvásárlása, amivel még némi pénzt is kereshetünk.A roncsautók felvásárlásából pénz lehet a totálkáros autónkból.

Minden bizonnyal mindannyian ismerünk olyat a környezetünkben, akinek van egy használaton kívüli, esetleg súlyos műszaki hibás vagy totálkáros autója. Valaki dizájnelemként használja a kertben, sőt, van, ahol kísérteties roncstemetőt készítettek belőle. Persze turistalátványosságnak ezek remek helyek, de hosszan lehetne fejtegetni, hogy egy erdő közepén megbújó több tucat (száz?) autó milyen hatással van a környezetre és a helyi ökoszisztémákra. Mielőtt tényleg súlyos környezetkárosítást vinnénk véghez évekig tárolt autónkkal, legjobb, ha felkeresünk egy céget, akik a roncsautókkal foglalkoznak. Sokan azért félnek bármit is lépni, ha teljesen használhatatlanná válik az autó, mert hosszú bürokratikus folyamat, amíg kivonatjuk az autót a forgalomból.

A roncsautók felvásárlásával eltűnnének a lomok a természetből.

Mire figyeljünk?

A roncsautók felvásárlása hazánkban is elérhető szolgáltatás.  Sőt, az autószállítással foglalkozó cégek azt is vállalják, hogy helyettünk mindent elintéznek. A totálkáros, elöregedett autókat ezért sem érdemes a kertben virágágyásnak használni, vagy a közterületen hagyni, mert végső esetben büntetést is kaphatunk érte.

És a legfontosabb: egy roncsautó felvásárláskor nem számít, hogy az autónak milyen jellegű hibája van (motor- vagy műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros). Mindenképp jobban járunk, ha elszállíttatjuk, mint hogy otthon őrizzük a kertünkben.

Hogyan működik a roncsautók felvásárlása?

A roncsautók felvásárlásával foglalkozók minden roncs esetében árajánlatot tesznek, amit ha elfogadunk, máris egy
gonddal kevesebb. Általában adásvételi szerződéssel papírozzák le az ügyletet, amiben rögzítik a vételárat, amiben megegyeztek, és a kifizetés módját is: készpénzben vagy a megadott bankszámlaszámra átutalással. A roncsautók felvásárlása során nem jelent gondot az elszállítás sem, hiszen az autómentők készségesen segítenek ennek a problémának a megoldásában is. Érdemes tehát olyan céget választani, akik a szállítás mellett, a papírmunkát, és az okmányirodai ügyintézést is elintézik helyettünk.

Ha pedig gond adódna út közben és autómentésre lenne szükséged, állunk rendelkezésre a nap 24 órájában! Keress minket bátran!

Hívjon most!