Autómentés,Autómentő autószállítás – Tiszaújváros

Tiszaújváros vagy környékén hibásodott meg gépjárműve, és nem tudja folytatni útját? Gyors autómentőt keres a környéken, hogy elszállíttassa járművét? Vagy  gyors, helyszíni segítségre lenne szüksége?

Autómentés,Autómentő szolgáltatásunk Non-Stop.

Autómentés,Autómentő Tiszaújváros szolgáltatásunk Non-Stop.

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy mielőbb a helyszínre érkezhessünk: +36/70 947 0052.

Személyautója, kisteherautója, furgonja, kisbusza, vagy motorkerékpárja váratlan meghibásodása miatt hívását követően 1 órán belül a segítségére leszünk. Jól felszerelt, az autómentéshez szükséges műszaki eszközökkel ellátott járműparkunknak köszönhetően szakszerű és gyors segítséget tudunk nyújtani.

Műszaki ismeretekkel rendelkező, tapasztalt kollegáink a helyszínen – problémától függően – akár azonnal megoldják problémáját. Autómentés mellett vállaljuk a kerékcserét, üzemanyag utántöltését. Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Többszemélyes gépjárműinknek köszönhetően utasainak sem kell a meghibásodás helyszínén várakozniuk. Elszállításukról gondoskodunk.

Ha gyors, szakszerű, biztonságos autószállító szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket  0-24-ig

Tiszaújváros vagy környékén hívásától számítva 1 órán belül a helyszínre érkezünk!

Belföldi szállítás mellet, nemzetközi autómentéssel is foglalkozunk! A gyors ügyintézés után, tapasztalt kollegánk nemzetközi engedélyekkel ellátott gépjárművel indul a segítségére. Nálunk nincs lehetetlen!

Ha gyors autómentőre van szüksége kedvező áron, mi garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni! Hívjon minket!

Kérjen ingyenes árajánlatot

Adatok kezelése

Hívjon most!