A felkészülés a legfontosabb

A koronavírus miatt sok családnak kellett lemondania a lefoglalt külföldi útját. A helyzet folyamatosan változik, nincs lehetőségünk sokkal előrébb tervezni. Éppen ezért sokan úgy gondolják, megkockáztatnak egy autós külföldi nyaralást valamelyik közeli tengerparthoz. 

A gyorsan leszervezett út rejt magában kockázatot ha nincs előtte tüzetesen átvizsgálva a gépjárművünk. A legszerencsésebb, ha előtte egy szervizbe el tudjuk vinni, és ott teljes körűen megnézik. Ez azonban a kevés idő miatt az ilyen időkben még inkább háttérbe szorul.

Hogy milyen fontos feladataink vannak egy hosszabb indulás előtt, bővebben itt olvashat.

 

autó átvizsgálás

 

Fontos lehet még észben tartani, hogy ha külföldre készülünk, fokozottabban kell figyelnünk az autónk fertőtlenítésére. Ha megállunk egy pihenőben, benzinkúton, vagy bárhol máshol kiszállunk útközben, a saját és családunk egészsége érdekében rendszeresen kell kezet mosnunk. Ha ez meg is történik, nem zárható ki annak az esélye, hogy a vírus bekerül a kocsink utasterébe. Éppen ezért különböző tisztítószerekkel készüljünk fel, vásároljunk be ezekből lehetőleg az indulás előtt és a belső tisztítást többször is végezzük el nyaralásunk során.

 

autó fertőtlenítés

Autómentés külföldről

A legjobb, ha már indulás előtt felkészülünk és utána járunk milyen lehetőségek vannak, ha lerobbanunk. Még a legszebb nyaralást is be tudja árnyékolni az a helyzet, amikor külföldön történik meg a baj, és mozgásképtelen lesz gépjárművünk. 

A legjobb lehetőségünk, ha azonnal szakszerű segítséget kérünk, hívunk egy autómentőt. Sajnos az  internet a mai modern világban sem mindenhol áll rendelkezésünkre, ezért érdemes feljegyezünk egy megbízható cég elérhetőségét. Ha ez elmaradt, marad a keresgélés. Az internetet bújva megannyi szolgáltató közül választhatunk, de sajnos nagyon meg kell fontolnunk kire esik a választásunk, mert hallani olyanokról is akik nem végeznek jó munkát, nem vállalnak semmilyen felelősséget, vagy kihasználva a tehetetlenségünket méregdrágán végzik majd el a gépjárművünk hazaszállítását.

 

Szempontok az autómentő választásánál

  • Mivel nem szeretnénk határon kívül hagyni autónkat, fontos, hogy olyan céget bízzunk meg, aki vállal autószállítást külföldről Magyarországra, és garanciát vállaljon munkájára, szakszerű mentésben jártas legyen
  • A szolgáltatás ára persze fontos, főleg mert ezt a kiadást nem kalkuláljuk előre bele az utazásunkba. Nem mindig a legolcsóbb a legjobb választás, ár- értékben kell döntenünk
  • Lényeges tényező ezen felül, hogy a legrövidebb időn belül érjen oda hozzánk. Ha lerobban az autónk az általában soha nem jó helyen történik. Ha autópályán, az kifejezetten veszélyes is lehet, de az sem sokkal jobb, ha egy nagyon ritkán járt úton járunk. Mindenképp érdeklődjünk afelől, mikor tud indulni az autómentő és mikorra várható a megérkezése, ezzel sok idegeskedéstől kíméljük meg magunkat
  • Ha lerobbanunk az eshet pont ünnepnapra vagy időben hajnalra is, ezért a legjobb választás ha 0-24 órában hívható szolgáltatót keresünk aki az év 365 napján elérhető
  • Rendelkezzen a megfelelő eszközökkel a szállításhoz (pl: tréler)

 

autómentő tréler


A választásban segítségére lehetek, olcsón vállalok gyors, szakszerű autómentést Magyarországon és külföldön is. Nem kell idegeskednie a részletek miatt, ezt a terhet leveszem a válláról. Non stop állok rendelkezésére, elérhetőségemen a hét minden napján kereshet bizalommal. 

Ehhez vegye fel a kapcsolatot velem, minden kérdésére szívesen válaszolok. Megbízható, gyors, rugalmas szolgáltatást nyújtok, akár azonnali indulással.

Telefonszámunk: +36 70 947 0052

Árainkról bővebben itt tájékozódhat.

Hívjon most!