Az autómentés jobb esetben sosem kerül elő az ember életében, de egyre többször van úgy, hogy tőlünk független ok miatt van szükségünk autómentésre.

Autómentés: balesetkor segít

Ha szabályosan, körültekintően vezetünk, olyankor is történhet velünk baleset. Mert sajnos sokszor előfordul, hogy valaki nem így tesz, ilyenkor pedig nem baleset lehet a vége. Ha útnak indulunk jó, ha felkészülünk arra, hogy autómentésre lenne szükségünk, vagy hogy máshol kell éjszakáznunk.

Ha késő este ülünk autóba, vagy igazán hosszú útra megyünk, jó, ha legalább egy telefonszám van, amit tudunk hívni, ha autómentés szolgáltatásra van szükségünk. Szerencsére az autómentéssel foglalkozó vállalkozók nem csak a hagyományos munkaidőben hívhatók, hanem valóban akkor, ha baj ér minket és szükségünk van rá.

Fontos tudni, hogy úgy, mintha mentőt vagy rendőrt hívnánk, az autómentést végzőnek is pontosan el kell magyaráznunk több dolgot: hol vagyunk, tehát hova kérjük a mentést, milyen a sérült jármű és mennyire sérült. Nem mindegy ugyanis, hogy személyautót, kisbuszt vagy kamiont kell menteni, volt-e utánfutó, tréler, esetleg pótkocsi. Ahogy az se mindegy, mennyire sérült a jármű.

Automentes_barmikor_szukseg_lehet_ra

Műszaki hibára is van segítség

Nem kell ahhoz baleset, hogy szükségünk legyen autómentőre. Sajnos olyan baj is érhet minket, hogy használhatatlan lesz az autónk, így az autómentés 0-24 órában rendelkezésre áll akkor is, ha csak helyszíni javításra van szükség.

Mit tegyünk, ha külföldön, nyaraláskor jön a baj?

Az autómentés lehetőségeiről jó, ha indulás előtt tájékozódunk. De indulás előtt érdemes egy autószerelővel egy gyors átvizsgálást tartani, hogy biztosan megfelelő állapotban legyen az autónk.

Szolgáltatásaink:

Autómentés és szállítás belföldön és külföldön
Külföldön vásárolt autók behozatala
Lakókocsi vagy hajó szállítás – vontatás
Autószállítás és vontatás: motorkerékpár, személyautó, kishaszon gépjármű, egyéb jármű, munkagép stb.
Autó beindítás, bikázás
Üzemanyag pótlása

Hajdú-Bihar-megyei telephely, 0-24 óráig hívható – Olcsó ár, garantált minőség.

Hogy milyen fontos feladataink vannak egy hosszabb indulás előtt, bővebben itt olvashat. És hogy felkészüljünk mindenre, ezeket a dolgokat érdemes mindig a kocsiban tartani: 7 dolog, aminek mindig az autóban a helye.

Ha pedig gond adódna út közben és autómentésre lenne szükséged, állunk rendelkezésre a nap 24 órájában! Keress minket bátran! Magyarország területén autópályadíjat és útdíjat nem számítunk fel!

Hívjon most!