Autómentésre nem csak akkor van szükség, ha balesetet szenvedünk, hiszen számtalan olyan helyzet állhat elő, amikor jó, ha van egy telefonszámunk, amihez nyúlhatunk. Az autómentés 0-24-ben már nem rendkívüli dolog, de lássuk, mikor jöhet jól?

Autómentés 0-24: balesetnél elengedhetetlen

Baleset sajnos bármikor történhet velünk. Még akkor is, ha szabályosan, az út és forgalmi viszonyoknak is megfelelően vezetünk. Mert ha vannak olyanok, akik nem így tesznek, akkor nem tudhatjuk, mire számíthatunk. Ezért aztán jó, ha felkészülünk minden lehetőségre: akár arra, hogy máshol kell éjszakázni, vagy arra, hogy autómentésre lenne szükségünk.

Az autómentés 0-24 órában szolgáltatás jól jön, ha olyan időpontokban autózunk, ami eléggé rendhagyó: késő este, hajnalban. Ha ekkor történik velünk valami, jó, ha tudunk kihez fordulni, hiszen az autómentők nem csak „munkaidőben” hívhatók, hanem tényleg akkor, ha baj van.

A hívásnál viszont több dologra is figyelnünk kell: pontosan el kell magyaráznunk, hol vagyunk, tehát hova kérjük a mentést, milyen a sérült jármű és mennyire sérült. Nem mindegy ugyanis, hogy személyautót, kisbuszt vagy kamiont kell menteni, teljesen más felszerelést igényelnek. Ugyanígy a sérülés foka sem mindegy.

Autómentés 0-24-ben nem csak a totálkáros balesetekre.

Műszaki hibára is van segítség

Ha szerencsére nem szenvedtünk balesetet, de autónk mégis használhatatlanná vált, akkor is jön a segítség. Baleset nélkül is használhatatlanná válhat az autónk, az autómentés 0-24 órában rendelkezésre áll akkor is, ha csak helyszíni javításra van szükség. Kisebb problémánál jól jöhet, így nem kell a szállítás költségét kifizetni.

Mit tegyél, ha külföldön, nyaraláskor üt be a baj?

Mindenképp indulás előtt érdemes utána járni az autómentő cégek ajánlatainak, és egyáltalán annak, melyiknél áll rendelkezésre autómentés 0-24 órában. Mindenképp vigyük el az autót indulás előtt egy szervizbe, hogy minden rendben legyen.

Hogy milyen fontos feladataink vannak egy hosszabb indulás előtt, bővebben itt olvashat. És hogy felkészüljünk mindenre, ezeket a dolgokat érdemes mindig a kocsiban tartani: 7 dolog, aminek mindig az autóban a helye.

Ha pedig gond adódna út közben és autómentésre lenne szükséged, állunk rendelkezésre a nap 24 órájában! Keress minket bátran!

És hogy pontosan mik a szolgáltatások?

-Autómentés, Autószállítás belföldön és külföldön egyaránt
Külföldön vásárolt autók behozatala, autószállítás külföldről
-Lakókocsi vagy hajó szállítás – vontatás
-Autószállítás és vontatás: motorkerékpár, személyautó, kishaszon gépjármű, egyéb jármű, munkagép stb.
-Autó beindítás, bikázás
-Üzemanyag pótlása
-Hajdú-Bihar-megyei telephellyel egész Magyarországon
-Magyarország területén autópályadíjat és útdíjat nem számítunk fel
-0-24 óráig hívható
-Olcsó árakon, garantált minőséggel

Hívjon most!